Referenties

Beste Saskia,

Het Open Atelier van Sarah Creek heb ik nu eenmalig gevolgd. Ik kan wel zeggen dat ik nu helemaal verslaafd ben aan het schilderen.Door middel van de tips en tops weet ik nu hoe ik een schilderij in elkaar moet zetten. Laag over laag (Glaceren) en een beetje vertrouwen in mezelf te hebben. Ook is de sfeer super gezellig en er wordt veel gelachen.Ik ga dan ook met veel plezier in september weer verder!!
Anita S.
 

Beste Sarah,
Geweldig hoe jij emotie op het doek kan zetten. Ook het prachtige sprookjesschilderij dat mijn fantasie doet prikkelen. Elke keer weer als ik met mijn dochter haar slaapkamer in ga en het schilderij zie, gaat mijn fanatasie al weer verhalen verzinnen die ik dan aan mijn dochter kan vertellen.
Groetjes van Levina

Sarah,
Je hebt een speciaal moment vastgelegd tussen mij en mijn dochter. Prachtig hoe jij de emotie daarvan op doek hebt kunnen toveren.
Levina

Liebe Saskia,
Ich liebe deine Bilder, an den Bildern ist zu sehen mit wieviel Liebe du Menschen im Einklang mit Gefuhlen und Farben auf die Leinwand bringst. Es ist alles mit viel Liebe Gemalt. Ich bin eine grose verehrerin von deinen Bildern. Ganz besonders mag ich das Bild  Halt Mich ( Hold Me).  
L.G. Rita

 

Beste Saskia

Sinds een paar maanden zit ik op les in het Open Atelier bij Sarah Creek. Ik kan alleen maar zeggen:"Hartstikke leuk!" Het is een grote ontdekkingsreis waarbij de nodige humor en gezelligheid niet ontbreekt. De spontane  en enthousiaste manier van lesgeven spreekt mij zeer aan waardoor ik in een vrije stroom kom die mij blij en creatief maakt.
Over een paar weken start de cursus weer en ik kijk er met plezier naar uit!
Fred


Lieve Saskia,
Je werk vindt ik origineel, vrolijk en sfeervol. Onze jongens  ( Bas en Daan) heb je treffend geschilderd. Alsof je beide karakters door en door kent.
Groetjes van Anneke Biemans

Beste Sarah,
Sarah Creek koppelt een pure stijl aan een voortdurende technische en persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt uitsluitend vanuit haar hart, wat resulteert in stemmige, vaak symbolische taferelen en portretten. Centraal thema: Vrijheid en kwetsbaarheid of tederheid. Aan de schilderijen van Sarah loop je niet zomaar voorbij....
Raymond Rugers

Hoi Saskia,
Wij zijn erg blij dat je Dusty hebt willen schilderen en we zijn nog blijer met de uitkomst hiervan, je hebt het voor elkaar gekregen om Dusty echt te schilderen zoals hij is, inclusief zijn gelaatstrekken en blik. Wij  willen dan ook een ieder aanraden een opdracht als deze door jouw te laten uitvoeren. Bedankt en succes,
Anoniem

Sarah,
Bedankt dat je deelgenomen hebt aan de wedstrijd Koningklijk uitgeschreven door het blad Atelier. Je hoort tot de 90 uitverkoren kunstenaars die een maand lang in het CODA mogen exposeren.
"Je hebt Maxima treffend en met gevoel geschilderd, pas op dat je schilderij een schilderij blijft. Als je te lang door schildert gaat de spontaniteit verloren" 
Redactie Atelier 

Lieve Saskia,
Toen wij gingen verhuizen naar ons ouderlijk huis wilde ik heel graag een schilderij van koeien.Samen met jouw gezocht naar de juiste koeien en tot mijn verbazing en verrassing kwam je met het idee om onze prachtige woonplaats Garnwerd op de achtergrond te schilderen. Ik vond en vindt nog steeds het eindresultaat fantastisch. Het schilderij hangt bij ons in huis op een plek waar ik er iedere dag met veel plezier naar kan kijken.
Lieve groet, Anita Schuiten

Betse Saskia,

Heel lang heb ik getwijfeld, is schilderen in het Open Atelier wel iets voor mij? Toen ik eenmaal de stap had gezet ontdekte ik dat het super leuk was. Een avondje voor mezelf, lekker ontspannen, leren loslaten,durven en dan ondertussen ook nog wat moois maken. Steeds weer is het heel spannend wat het penseel op je doek doet met iedere streek die je zet, en met de goede tips en trucs zie je het veranderen en mooier worden. Het is een fijne / geduldige manier van les krijgen, waarin je veel leert en goed begeleid wordt. Voor mij was er geen twijfel om verder te gaan met de vervolg cursus, ik ben nog niet uitgeleerd. Zie er naar uit om weer te beginnen. Ik zeg: "Een aanrader voor iedereen die iets voor zichzelf wil doen!

Johanna


Beste Sarah,
Toen ik bij Levina op kraambezoek was zag ik het kabouterlanschap wat jij voor haar had gemaakt. Meteen kwam het idee om jouw te vragen ook twee sprookjes taverelen te laten maken voor mijn beide kleinkinderen. Toen het af was heb ik mijn kleindochter laten kiezen en laat zij nou het schilderij met de kabouter onder boom uit kiezen! Die had ik namelijk ook voor haar in de gedachte. Je hebt de beide schilderijen met zoveel fantasie en creativiteit gemaakt dat de kinderen er elke keer weer iets nieuws in zien. 
Margreet van Dijk

 

De lessen bij Sarah.

Schilderen is een mooie hobby.Het lege doek kijkt je aan.

Dan, langzaamaan ontstaat er een beeld. Laag voor laag krijgt en

komt de schildering tot leven.

Werken om de juiste verhoudingen te krijgen.De juiste kleuren.

Magie op het doek. Er zijn veel manieren het schilderen uit te voeren.

Aan de waterkant, op je zolderkamertje, op de keukentafel.

Vaak, eenzaam met je creatie.Inspiratie moet je hebben.

Je zoekt naar verbetering, verdieping. Lastig om het zo alleen te doen.

Dan ga je op zoek naar ondersteuning. Je komt bij Sarah terecht.

Ze heeft, zoals ze het noemt, een ‘Open Atelier”.

De deelnemers zijn noest aan het schilderen.

Ieder met zijn eigen werk. Sarah loopt er tussendoor.

Gekleed in stemmig zwart. Ze kijkt over je schouder mee.

Korte instructies zoemen door de zaal. Ze helpt als je er niet uitkomt.

Correcties worden door haar met lichte penseel streken opgebracht.

Laag voor laag is het credo, dan plots komt het allemaal tot leven.

Halverwege de avond begint de koffie te geuren, Sarah heeft koeken meegenomen.

Gezelligheid viert de boventoon, de vrouwen praten, de mannen luisteren gedwee.

Er wordt veel gelachen, na de koffie nog even flink aan het werk.

Er komt tekening in het werk.

Wel in laagjes blijven werken geeft Sarah aan, en het zijn geen kozijnen die we schilderen.

Een roodharige dame zit te klieren. Oh oh, langzaam naar het eindresultaat.

Niet te snel. Aan het einde van de les wordt er geëvalueerd.

Het eindresultaat is altijd verrassend mooi.

De betrokkenheid van Sarah werpt zijn vruchten af.

Afscheid nemen, spullen weer mee. Eventueel thuis verder.

Weer veel geleerd in een ontspannende sfeer.

Leo