Schilderles in een Open Atelier

Dag en tijd:

Maandag, dinsdag, donderdagavond:19.00 - 21.00 uur.

Maandag, woensdag, donderdag en (maandag en vrijdag morgen 1x 14 dagen) en zaterdag  : 10.00- 12.00 uur

Locatie: Atelier Sarah Creek Art 

Vliegenpad 27, 7941 HK  Meppel

 

Prijzen:

Individueel les: 24.50 euro per uur.

Een blok van 5 lessen: 85 euro, Inclusief materiaal: 100 euro ( 1 canvasdoek ter waarde van 10 euro en acrylverf, palet, gebruik penselen en ander materiaal, etc.) 

Een blok van 10 lessen: 165 euro , Inclusief materiaal: 180 euro (1 canvasdoek ter waarde van 10 euro en acrylverf, palet, gebruik van penselen en ander materaal, etc.)     

Inclusief koffie en thee. Prijzen zijn inclusief btw

Aantal deelnemers: minimaal 2 en maximaal 4 personen 

In een ruim atelier leer je schetsen en o.a. glaceren met acryl. Dat is een schildertechniek waarbij je acrylverf laag over laag aanbrengt. Het effect daarvan is dat je door de gelaagdheid van de verf een diepte-effect krijgt en waardoor de kleuren subtieler worden. 

Ik geef les vanuit aandacht en verbinding. In een kleine groep van maximaal vier personen. Waar je genoeg afstand van elkaar kan nemen, en je eigen persoonlijke ruimte kan innemen. 

Schilderen heeft o.a. te maken met het uiten van je gevoel. Het doel zal zijn technieken te leren om je gevoel en intuïtie om te zetten in acryl op doek. Hierbij leer je in het moment te zijn, los van prikkels om je heen. Uiteindelijk zal je dit terug gaan zien in het eindresultaat.

Je kan bij mij: 

- Vrij werken ( er zijn voorbeelden in het atelier of je brengt zelf een foto als voorbeeld mee) 

- In opdracht werken: bv. portretstudie, perspectiefstudie (stadsgezichten en landschappen), dierenstudie;

- Leren tekenen en schetsen;

- Naar de waarneming schetsen en schilderen ( stilleven, model, etc) .

Als je begint met schilderen heb je een zwart/wit en een kleurenkopie van het voorbeeld op A4 - formaat nodig. 

#schilderlessen #creativiteit #lerenschilderen # kleinegroepen #acrylopdoek #ontspannen # mindfullnes #art #schilderenmetacryl

 

De lessen dienen binnen 7 weken (5 lessen) of binnen 12 weken (10 lessen ) afgenomen te zijn. Op o.a.  zaterdagmorgen is het mogelijk inhaallessen te  volgen. Na die 7 of 12 weken vervallen de lessen. Je kunt ze dus niet meenemen naar een eventuele volgend blok.

 

Informatie: 0613088900 / sarahcreekart@gmail.com